Jey'sin tallirakennus

Jey'sin tallissa on suuret karsinat 20 hevoselle kahdella puolen, väliin jää tilava käytävä, johon hevosen saa kiinni hoitotoimenpiteitä varten. Tallin suuri vesipiste mahdollistaa hevosen kokopesun lämmintä vettä käyttäen. Avarassa varustehuoneessa hevosten kaikki varusteet ovat siistissä järjestyksessä ja taukotilassa pystyy rentoutumaan rankan päivän jälkeen kahvikuppi kourassa. Toimiva kuivaushuone takaa kuivat loimet sadesäiden aikaan. Heinät ja rehut säilytetään tilavassa ja lukitussa rehuvarastossa.

Pihapiiri

Tallin pihasta löytää kymmenen erikokoista ja hiekkapohjaista tarhaa, varastorakennuksen, lantalan sekä isot laitumet. Laitumille hevoset lasketaan toukokuun aikana ja laidunkausi loppuu elo-syyskuussa. Hevoset saavat tarhailla tarhoissaan miltei kokopäivän, huonomman sään sattuessa hevoset kuitenkin haetaan sisään.

Jey'sissä voit ratsastaa niin kentällä, maneesissa, että nauttia kesäisin vehreistä nummista. Kenttä on suuri ja hyväpohjainen, sieltä löytyy monipuolinen estekalusto, kouluaidat ja pieni katsomo. Maneesi on uudehko, vuonna 2010 rakennettu tilava, katsomolla ja peilein varustettu. Maneesissa on myös oma estekalusto, mutta niukka erikoisesteiden puolesta. Maastot ovat monipuolisia ja maastoista tykkäävälle löytyy reittiä jos toistakin.

Yhteenveto

» 20 hevosen talli
» Talli on viihtyisä ja siisti
» Tallissa kaikki mukavuudet
» Ympäristö hevosystävällinen
» Kenttä ja maneesi käytössä
» Paljon maastoja

Virtuaalitalli Jey's Stables